Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul scoţian Heart of Midlothian vrea să înjumătăţească salariile jucătorilor, în contextul pandemiei de coronavirus

Fotbal
minifotbal

Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic ai echipei scoţiene de fotbal Heart of Midlothian au fost rugaţi să accepte o diminuare cu 50 la sută a salariilor lor, din cauza consecinţelor pandemiei de coronavirus, a anunţat clubul britanic, citat de AFP.

Proprietara clubului, Ann Budge, a luat această decizie de teama unei întreruperi pentru mai multe luni a competiţiilor de fotbal, ca urmare a propagării Covid-19, care face acum mai multe victime în Europa decât în China, ţara în care a apărut, la sfârşitul anului trecut, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

"Pentru a evita un program de concediere şi a putea proteja cât mai mulţi angajaţi, propun iniţierea unui program de reducere a salariilor", a anunţat doamna Budge într-un comunicat postat pe site-ul oficial a lui Hearts.

Toţi angajaţii clubului, inclusiv jucătorii, sunt îndemnaţi "să accepte o diminuare cu 50% a salariului lor lunar", începând din aprilie, a continuat patroana clubului din Edinburgh, aflat în prezent pe ultimul loc în campionatul Scoţiei.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

"Membrilor staff-ului tehnic şi jucătorilor care nu vor putea sau nu vor dori să accepte această reducere salarială li se va putea oferi, desigur, o reziliere a contractului", a adăugat Ann Budge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.