Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile engleze de rugby ar putea relaxa măsurile restrictive anti-Covid

Agerpres - Reuters
Irlanda scotia rugby

Cluburile engleze de rugby din primele două eşaloane valorice masculine şi din primul eşalon feminin vor putea relaxa măsurile restrictive anti-Covid, în condiţiile în care mai mult de 85 la sută din personalul cluburilor şi jucători au fost vaccinaţi, scrie Reuters care citează un comunicat al Professional Game Board (PGB), organism care reuneşte reprezentanţi ai Federaţiei engleze de rugby, ai cluburilor şi jucătorilor.

Cu toate acestea, PGB doreşte ca procesul de vaccinare să continue până când vor fi vaccinaţi toţi cei implicaţi direct în sportul cu balonul oval.

''Sănătatea şi siguranţa tuturor celor implicaţi în rugbyul profesionist este prioritatea noastră şi ştim că este important ca toţi jucătorii, staff-urile tehnice şi angajaţii cluburilor să fie vaccinaţi. Deşi este o decizie personală, noi îi încurajăm pe toţi să se vaccineze astfel încât să putem contribui în mod proactiv cât mai mult la siguranţa noastră, a comunităţilor noastre, a suporterilor noştri'', spune PGB prin vocea preşedintelui Chris Booy.

El a adăugat că în continuare toate cluburile vor trebui să-şi testeze de minim două ori pe săptămână jucătorii şi personalul tehnic, dar se va renunţa la distanţarea socială sau purtarea măştii.

Noua ediţie a Premiership, prima ligă valorică de rugby din Anglia, va începe în acest weekend, Bristol Bears fiind campioana en-titre, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.