Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj - 14 percheziții pentru prinderea a șase suspecți de trafic de droguri

Pressalert.ro
Mascati

Şase persoane suspectate de trafic cu substanţe cu efect psihoactiv au fost arestate preventiv. În urma a 14 percheziţii făcute de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au fost ridicaţi peste 10.000 de euro şi 19.650 de lei, susceptibili a proveni din operaţiunile ilegale, scrie News.ro.

Poliţia Română a anunţat, luni, că poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au făcut 14 percheziţii la locuinţele mai multor persoane, din Cluj-Napoca, Baciu şi Oradea, bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2015 - prezent, cei în cauză ar fi achiziţionat şi distribuit substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 9,9 grame de amfetamină cu cofeină, 545 de grame substanţă cristalină (4 CEC), 287 de grame substanţă cristalină (3 MMC), 9 comprimate de culoare roz (4 CEC), 113 plicuri transparente cu zip-lock conţinând substanţă pulverulentă de culoare albă, 6 grame de cannabis, 4 timbre LSD, 1grinder, 17 telefoane mobile, 2 laptop-uri, cartele SIM, carduri SD ş.a..

De asemenea, au fost descoperiţi şi ridicaţi 19.650 de lei şi 11.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Alţi cinci bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate. Duminică, cei şase au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, la activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.