Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi surprinşi de un mal de pământ în Cluj; a intervenit un elicopter SMURD

ISU Cluj
elicopter smurd

/ - Doi bărbaţi au fost surprinşi de un mal de pământ, sâmbătă, în localitatea clujeană Viştea, iar pentru salvarea lor au intervenit două echipe speciale şi un elicopter SMURD.

"Două autospeciale cu modul de descarcerare şi echipamente pentru salvări din medii ostile vieţii, două echipaje SMURD şi un elicopter SMURD au intervenit în această dimineaţă în urma unui apel care anunţa faptul că două persoane au fost surprinse de un mal de pământ în localitatea Viştea", a informat ISU Cluj.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi au fost transportaţi cu elicopterul şi cu ambulanţa SMURD la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate, informează Agerpres.

"Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8,20, iar la faţa locului s-a constatat că doi bărbaţi căzuseră împreună cu malul de pământ surpat în şanţul realizat pentru lucrări la reţeaua de canalizare, ce avea o adâncime de circa 2 metri. Aceştia erau în stare de conştienţă şi cooperanţi, fiind ieşiţi din şanţ înainte de sosirea salvatorilor, nefiind acoperiţi de malul de pământ după surparea acestuia", a precizat ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.