Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Lionel Messi, surprins de noua eliminare prematură a Germaniei

Up.com
Lionel Messi

Starul argentinian Lionel Messi şi-a exprimat surprinderea că Germania, în faţa căreia a pierdut de trei ori la Cupa Mondială, a fost eliminată din nou în faza grupelor, la turneul final din Qatar, informează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Germania a învins Argentina lui Messi de două ori în sferturile de finală, la ediţiile din 2006 şi 2010, precum şi în finala Cupei Mondiale din 2014.

Germania, cvadruplă campioană a lumii, a ieşit din competiţie tot în faza grupelor şi la precedentul Mondial, derulat în 2018, în Rusia.

Argentina s-a calificat în schimb în sferturile de finală la CM 2022, după un debut cu stângul, iar Messi speră să ridice în sfârşit trofeul la cea de-a cincea sa participare la cel mai important eveniment fotbalistic al planetei.

"Am fost surprins că germanii au fost eliminaţi. Au mulţi jucători de top şi au o echipă tânără, care este mereu printre cele mai bune la Cupa Mondială. Este surprinzător că au fost eliminaţi din nou în primul tur, dar asta arată cât de dificilă este Cupa Mondială. Nu mai contează numele echipei naţionale, ci ceea ce vezi pe teren. Totul devine din ce în ce mai egal", a spus Messi.

Argentina a învins cu 2-1 Australia în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal şi se va lupta pentru un loc în semifinale cu Olanda.

Messi a marcat primul gol al echipei sale în faţa jucătorilor de la antipozi, în cel de-al 1.000-lea meci din cariera sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.