Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: 'Mai rău de atât nu putem face', a spus Mbappe în pauza finalei cu Argentina

Messi Mbappe

"Mai rău de atât nu putem face! Este o finală de Cupă Mondială!", a spus atacantul francez Kylian Mbappe la vestiar în pauza finalei Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, când Argentina conducea cu 2-0, informează AFP.

Până la finala competiţiei, jucători precum Raphael Varane, Olivier Giroud sau Hugo Lloris au fost cei care i-au încurajat pe tinerii lor coechipieri, conform unor imagini din documentarul "Mulţumim, Les Bleus", difuzat marţi seara pe TF1 şi care retrasează epopeea echipei Franţei în Qatar.

Dar în timp ce visul unui al treilea titlu părea să fie compromis, starul Kylian Mbappe (23 ani) a fost cel care a dat semnalul revenirii.

"Este o Cupă Mondială, băieţi, este meciul unei vieţi! În orice caz, mai rău de atât nu putem face", le-a spus el coechipierilor săi.

"Ne întoarcem pe teren. Fie îi lăsăm să joace cum vor, fie punem un pic de intensitate, intrăm în dueluri şi facem altceva, băieţi. Este o finală de Cupa Mondială! Suntem conduşi la două goluri. Putem reveni! Băieţi, o dată la patru ani se întâmplă asta", a adăugat el.

Şi portarul de rezervă Steve Mandanda (37 ani) a venit cu încurajări. "Acum, băieţi, totul pare terminat. Ori pierdem cu 0-2, ori revenim în meci. Şi este posibil. Dar trebuie să intrăm în teren cu o altă stare de spirit. Nu este posibil să jucăm aşa!", a adăugat el.

Selecţionerul Didier Deschamps, care a făcut două înlocuiri la pauză, a intervenit şi el. "Băieţi, o să vă spun fără să mă enervez. Voi ştiţi care este diferenţa? Este aceea că ei, aici, joacă o finală de Cupă Mondială, iar noi nu!".


Echipa Albiceleste şi-a trecut în palmares astfel al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986.

Lionel Messi (23 - penalty, 109) şi Angel Di Maria (36) au marcat pentru Argentina, în timp ce fenomenalul Kylian Mbappe a înscris toate golurile Franţei (80 - penalty, 81, 118 - penalty). La loviturile de departajare, Messi, Dybala, Paredes şi Montiel au fost cei care au adus trofeul aproape, de la francezi marcând Mbappe şi Kolo Mouani, în timp ce Coman şi Tchouameni au ratat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.