Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Roberto Martinez şi-a anunţat demisia după eliminarea echipei sale

zeenews.india.com
roberto martinez

Selecţionerul Belgiei, spaniolul Roberto Martinez, şi-a anunţat demisia ca urmare a eliminării echipei sale în faza grupelor Cupei Mondiale de fotbal, ediţia 2022, informează EFE.

Belgienii s-au clasat pe locul al treilea în Grupa F a competiţiei din Qatar, după ce au remizat joi cu vicecampioana mondială Croaţia (0-0), care s-a calificat în optimi de pe poziţia secundă în această grupă, câştigată surprinzător de naţionala Marocului.

"A fost ultimul meu meci alături de această selecţionată şi este un moment foarte emoţionant pentru mine, după cum vă puteţi imagina", a declarat Martinez la conferinţa de presă.

"Sunt o persoană căreia îi place să înveţe din lecţiile primite. Sunt aici de şase ani. Am fost foarte implicat în acest proiect. Am obţinut o medalie de bronz (la Cupa Mondială 2018 - n.red) şi trebuie să dăm o nouă oportunitate acestui proiect. Mi-a plăcut foarte mult, am lăsat o moştenire importantă şi sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat", a adăugat tehnicianul spaniol.

"Când văd jucătorii în vestiar, văd fotbalişti care cresc şi profită de toate lecţiile alături de această generaţie. Şase ani în care am crescut şi am făcut tot ce puteam face cu o selecţionată. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am făcut cu această echipă naţională. Iar fanii adevăraţi apreciază ceea ce a realizat această echipă", a subliniat Roberto Martinez, care a condus selecţionata Belgiei începând din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.