Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA analizează două reclamaţii ale preşedintelui Iohannis

CNA

Consiliul National al Audiovizualului va analiza în şedinţa de astăzi emisiunile 'Esential' si 'Dosar de presedinte' difuzate în 13 noiembrie de Antena 3 si România TV, reclamate de presedintele Klaus Iohannis.

Cele doua posturi au difuzat emisiuni în care au prezentat modul în care ar fi fost finantata campania lui Iohannis la prezidentiale.

'În întreaga prezentare a subiectului, exista un amestec total al opiniilor moderatorului si al invitatilor cu declaratii aparute în presa, fara nicio dovada, fara a se face o distinctie clara a acestora. (...) În opinia mea, întreaga emisiune este o încercare de a lega numele si imaginea mea de personaje dubioase, de pretinse ilegalitati, fara vreo dovada, fara vreun temei legal, de pretinsele fapte ale acestor personaje, cu acuzatii grave care mi se aduc fara niciun fundament', spune, potrivit Agerpres, Klaus Iohannis în sesizarea transmisa CNA pe 14 noiembrie si care vizeaza Antena 3.

Despre modul în care România TV a abordat subiectul finantarii campaniei prezidentiale, Iohannis sustine ca acest post 'încearca sa-i lege numele si imaginea de pretinse ilegalitati, fara vreo dovada, fara vreun temei legal, prin simpla citire a unor declaratii venite de la Chisinau din partea unui politician'.

'Relatarea jurnalistica trebuie sa fie echilibrata si obiectiva, informatiile oferite sa fie exacte, verificate si demne de crezare, iar prezentarea lor sa se faca cu buna-credinta', se mai arata în sesizarile transmise CNA de presedintele Iohannis.

CNA va relua sedinta întrerupta joi pentru întâlnirea membrilor Consiliului si ai Comisiei de cultura a Senatului de la Parlament.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.