Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNSC a respins contestația pentru lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău

orasulm.eu
CNSC

Contractul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploiești-Buzău urmează să fie, în curând, semnat, iar câștigătorul inițial al licitației a fost din nou validat, în urma respingerii contestației de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).

CNSC a respins, joi, contestația depusă de un alt participant la licitația pentru construirea lotului 1 al Autostrăzii Ploiești - Buzău și a decis că Asocierea româno-italiană poate semna contractul pentru cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

După semnarea contractului, constructorii au la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea contractului în valoare de 1,468 miliarde de lei (fără TVA), finanțat prin PNRR.

Pentru Lotul 2 (Mizil-Pietroasele), cu o lungime de 28,35 km, CNSC a soluționat deja contestația depusă la rezultatul procedurii, încă din data de 29 aprilie anul acesta. În scurt timp și contractul pentru acest Lot, în valoare de 1,249 miliarde de lei (fără TVA) va putea fi semnat cu Asocierea de constructori români și bulgari care a fost inițial desemnată de CNAIR.

Pentru Lotul 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău), cu o lungime de 14 km, contestațiile sunt în procedură de soluționare la Curtea de Apel București. CNAIR a anunțat câștigătoare pe acest Lot o Asociere de constructori români, spanioli și turci încă din luna martie a cestui an.

Întregul Sector Ploiești-Buzău al A7 (Autostrada Moldova) are o lungime totală de 63,25 km și o valoare estimată de construcție de 4,3 miliarde lei, alocați prin PNRR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.