Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Co-fondatorul Festivalului Untold va vorbi despre întoarcerea sa la Ortodoxie în cadrul unei conferinţe organizate de Mănăstirea Memorialul Gherla

basilica.ro

Sorin Gadola, co-fondatorul Festivalului Untold, va vorbi despre întoarcerea sa la Ortodoxie în cadrul unei conferinţe organizate de Mănăstirea Memorialul Gherla, informează Radio Renaşterea. Evenimentul va avea loc vineri 13 august, la ora 20.00, în incinta aşezământului monahal din Gherla, jud. Cluj.

Sorin Gadola o va avea alături pe soţia sa, Dana, informează Basilica.ro.

„Cei doi vor depune o mărturie despre o experiență care poate încuraja aproapele să iasă din împietrire și depresie, să se vindece și să descopere – în nădejdea cea bună – puterea firească de a se întoarce în fire”, precizează ierom. Grigorie Benea, starețul mănăstirii.

Părintele Grigorie Benea evidenţiază că povestea „spusă de Sorin Gadola și de soția sa Diana este o ocazie de a afla la prima mână despre întoarcerea la credință.

„Și chiar dacă drumul lor e abia la început, mărturia lor despre această nouă așezare în viață e un semn bun, pe care, iată, îl împărtășesc cu cei care s-ar putea folosi de cuvintele lor”.

Sorin Gadola a renunțat să mai fie investitorul principal al festivalului Untold după ce a descoperit că suferă de o boală gravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.