Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școala online face VICTIME - O profesoară de 56 de ani a publicat pe WhatsApp, pe grupul cu elevii, imagini indecente cu ea

tvr1
whatsapp

Imagini indecente cu o profesoară din Olt au fost publicate pe WhatsApp pe grupul cu elevii. Grav este şi că profesoara este cea care le-a distribuit. Incidentul nefericit s-a întâmplat cu câteva seri înainte de Revelion. Profesoara, care are 56 ani, este cadru didactic titular şi predă Educaţie Tehnologică în patru şcoli din mediul rural. Femeia a publicat pe aplicaţia WhatsApp câteva fotografii în care îşi expunea organul genital. Doar că imaginile au ajus în telefoanele elevilor săi, copii de gimnaziu.

Incidentul a ajuns şi la urechile dirigintelui unei clase de la Şcoala Gimnazială Valea Mare, una dintre şcolile în care predă profesoara. Acesta a anunţat-o pe directoare, iar acesta a luat legătura cu profesoara în cauză.

Unii elevi au salvat fotografiile, iar în scurt timp acestea au fost distribuite şi către alte persoane.

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, profesoara fiind cercetată disciplinar.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii“, a declarat prof. Victor Iacobescu, pentru Adevărul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.