Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu: 'Doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului'

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, reacţionează la afirmaţiile făcute de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, cu privire la funcţionarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Ştefănescu susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a PSD.

"Sâ stiti ca doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului. Si nici cu voturile a milioane de români care incā mai sperā ca PSD sā facā dreptate! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā asta!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".

Codrin Ştefănescu a anunţat recent că s-a împăcat cu Viorica Dăncilă şi că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, după o perioadă în care a criticat-o dur pe urmaşa lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

CITEŞTE ŞI: Fructele ideale la prima oră: Îţi asigură un tranzit intestinal excelent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.