Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, după încă o ÎNFRÂNGERE în PSD: 'Eu am spus că nu mă schimb! Să găsim o formulă în care să coexistăm în partid, să ne împace pe toți'

Instagram
Codrin Ștefănescu

Social-democratul Codrin Ştefănescu, plasat pe locul trei în cursa pentru funcţia de secretar general al PSD, a declarat, sâmbătă, că noua conducere aleasă are o sarcină foarte grea, pentru că trebuie "să îi împace pe toţi".

"Actuala conducere a partidului are o sarcină foarte grea. Anume trebuie să ne împace pe noi toţi, pentru că se pleacă din sală nu în echipă, după cum vedeţi. Nu am putut să ţin lângă mine nici pe Şerban Nicolae, nici pe Liviu Pleşoianu, nici pe mulţi alţii. Ar fi trebuit să ieşim cu toţii pe scenă, să dăm dovadă de unitate. Eu sper să mai facem o întâlnire, inclusiv cu candidaţii care au avut un scor destul de bun în această competiţie, împreună cu actuala conducere votată de Congres, de delegaţi, şi împreună să găsim o formulă în care să coexistăm în partid, să găsim fiecare ceva bun de făcut pentru fiecare dintre noi. (...) E muncă multă acum, de organizare. Sunt convins că foarte mulţi colegi de-ai mei, dacă sunt chemaţi, vor putea să pună umărul", a declarat Codrin Ştefănescu, la finalul Congresului.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Referindu-se la rezultatul votului, el a opinat că mesajul acestuia ar fi "că trebuie să ne schimbăm, să ne resetăm".

"Eu am spus că nu mă schimb. Probabil că mesajul este că trebuie să uităm de problemele noastre şi să considerăm că trebuie să ne schimbăm, să ne resetăm. Nu ştiu! O să vedem despre ce este vorba în viitor", a spus Ştefănescu.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României

Codrin Ştefănescu a candidat pentru funcţia de secretar general al PSD şi a obţinut al treilea rezultat, cu 466 de voturi, după Mihai Fifor care a obţinut 2.366 voturi şi Gabriel Petrea care a obţinut 717 voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.