Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Stefanescu: Simona Marinescu e o mandrie pentru romani

codrin stefanescu

"O felicit pe buna mea prietenă și fostă colegă de partid, Simona Marinescu, pentru funcția extrem de importantă pe care o ocupă în cadrul United Nations Development Programme (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare). De altfel, această numire reprezintă o recunoaștere a activității sale în cadrul UNDP, dar și o mândrie pentru noi ca români.

În calitate de Chief Development Impact, funcție pe care a obținut-o în urma unui concurs, evaluează impactul de dezvoltare pe care organizația îl crează la nivel global, național și local, transmițând concluziile către G77, OECD, DAC și Adunarea Generala a Națiunilor Unite.

 Împreună cu Mădălin Voicu, am sunat-o pe Simona Marinescu, care se află în prezent la New York, pentru a o felicita. Iar, în cadrul dicuției telefonice ne-a transmis că din poziția pe care o ocupă, va întreprinde tot ce este necesar pentru a promova interesele României și va face cunoscut la nivel mondial oportunitatea de a investi în România printr-un lobby puternic pe lângă marile companii și fonduri de investiții internaționale."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.