Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: 'A.P.P. continuă bătălia pentru a bloca toate legile, Ordonanțele și, H.G. antiromânești emise de Guvernul României'

zin.ro
codrin stefanescu

A.P.P. continuă bătălia pentru a bloca toate legile, Ordonanțele și, H.G.  antiromânești emise de Guvernul României, inițiative care continua să distrugă economia României și viața milioanelor de români, susține Codrin Ștefănescu, secretar general APP.

„Astăzi vom ataca Ordonanțele privind închiderea minelor în sistem etapizat, distrugerea mineritului în România, și batjocorirea a zecilor de mii de familii de mineri, care vor rămâne fără locuri de muncă.

Astfel:

A.P.P. a cerut astăzi Guvernului României, printr-o adresă oficială, să abroge Ordonanța de Urgență nr.108/30.06.2022, privind decarbonizarea sectorului energetic, publicată în M.O partea I, nr. 659/01.07.2022.

content-image

A.P.P. a depus și la Avocatul Poporului o adresă oficială, prin care îi solicităm să sesizeze de urgență Curtea Constituțională a României, asupra aspectelor de neconstituționalitate în ceea ce privește OUG nr.108/30.06. 2022.

content-image

A.P.P. știind că actualul Guvern al României continuă linia obedientă față de Bruxelles și total sfidătoare față de propriul popor român, va depune în Parlament un proiect de lege, prin care va elimina OUG 108/30.06.2022.

A.P.P. reamintește Guvernului României, ca de fiecare dată, că în cazul în care nu abrogă Ordonanța lichidării mineritului românesc, vom face Plângeri penale împotriva tuturor semnatarilor  OUG 108/30.06.2022 și vom solicita în instanță ca aceștia să răspundă și în civil, cu propriile lor averi!”, transmite Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.