Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu DĂ DE PĂMÂNT cu votanții #rezist: Cum dormiți noaptea

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, fostul secretar al PSD, atacă votanții #rezist, după scenele de la Spitalul Foișor, care a fost evacuat în toiul nopții pentru a fi transformat în unitate suport COVID. Ștefănescu îi întreabă pe cei care au ales actuala putere cum e simt când văd ce se întâmplă acum în România.

Citește și: Piperea, după scenele INCREDIBILE de la Foișor: Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici

"România trăiește un coșmar de când sunt reziștii la putere! Și când mā gândesc la ce cozi ați stat sā-i votați pe nemernicii āstia! Câte luminițe ați aprins la mitingurile lor, ce potop de urā și înjurături la adresa noastrā! Cā vreți o țara ca afarā, jos ciuma roșie, huooo Dragnea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța și alții! Iar azi, reziștii pe care i-ați votat, vā distrug sistematic pe toți! Mor oameni cu zile, s-au pierdut libertățile și locurile de muncā, suntem îndatorați de ei pentru următoarele zece generații! Cum dormiți noaptea, voi, votanți ai rezistilor?", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.