Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, virulent după dezvăluirea lui Budeanu: 'E doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā lacomā și avidā dupā bani'

codrin stefanescu

Fostul secretar general Codrin Ștefănescu reacționează după ce Dana Budeanu a dezvăluit o înregistrare cu Nicușor Dan, în cadrul căreia acesta și-ar fi folosit influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4. „E doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā lacomā și avidā dupā bani, funcții, contracte cu statul și lux”, susține Ștefănescu.

Gabriela Firea, reacție la înregistrarea cu Nicușor Dan: Să vină Poliția! Hai și cu arestare!

„Deci l-au prins pe Plicușor Dan direct cu mâța-n sac! Și e doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā lacomā și avidā dupā bani, funcții, contracte cu statul și lux! Grup bine organizat si utilizat la maxim de statul paralel pentru “paradirea” adversarilor politici! Care au fost hārtuiti, scuipați, intimidați și înjurați de o mânā de oameni toxici, fårā scrupule și implicați in toate mizeriile pāmântului! Voi realizați cât de mult rāu au fācut personajele astea?”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Dana Budeanu a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan și fostul ziarist Cristian Zărescu, actual consilierul primarului PSD al sectorului 4, în care cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.