Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu vorbește despre CONGRES și RUPTURA de Liviu Dragnea: 'Nu îmi e teamă, am cerut Congres pentru a schimba anumite articole din statut'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea au avut un schimb violent de replici în CEX al PSD în care s-a stabilit componența Guvernului. Ștefănescu a cerut ca Ecaterina Andronescu să fie viitorul ministru al Educației, dar Liviu Dragnea l-a impus pe Valentin Popa. Imediat după ședință, au apărut informații că Ștefănescu va fi lăsat fără funcția din partid, cea de secretar general adjunct.

Miercuri seara, la Antena 3, la emisiunea lui Radu Tudor, ”Punctul de întâlnire”, Ștefănescu a spus că a cerut Congres în partid, dar fără succes, și că nu se teme de o eventuală schimbare. În plus, el a infirmat că ar fi în tabăra opusă lui Dragnea.

Citește și: SURSE! Adevărul despre DEMISIA lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului și cum a contribuit „Revoluția Fiscală” la decizia sa

”Am făcut-o cu toată credința mea că fac un lucru onest (n.r. a susținut-o pe Ecaterina Andronescu). Nu cred că l-am supărat pe Dragnea. Nu îmi e teamă că o să fiu executat de PSD. Acolo (n.r. CEX) discutăm pe o altă tonalitate. Colegii mei au stabilit că nu e bună Ecaterina Andronescu la Educație și e bun Popa și s-a închis. Andronescu e un brand, dar ăsta a fost votul. Nu sunt fisuri și tabere în partid. Eu aș fi dorit un Congres pentru a schimba anumite articole din statut. Cei condamnați nu pot avea funcții, noi am făcut o derogare. Șerban Nicolae, ca și mine, nu e pe nicio listă neagră. Șerban Nicolae va avea un rol important pe viitoarele discuții pe codurile penale.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citește și: Șerban Nicolae s-a cerut AFARĂ! De unde va fi schimbat senatorul PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.