Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu vorbește despre viitorul PUCI din PSD: Când ar putea avea loc

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că singurele nemulțumiri în partid sunt de ordin „tehnic", legate de „viteza cu care merg lucrurile" la guvernare, și sunt „aberații" informațiile din spațiul public privind existența unor lupte pentru putere în formațiune.

„Tot partidul și electoratul nostru este nemulțumit că în timp ce unii încearcă să construiască, unii dărâmă cu securitatea, cu servicii, cu agenți, cu #rezist, cu fundații Soros și nemulțumirea vine pe un singur argument: că trebuie luate măsuri mult mai serioase, adică trebuie stopate amenințările cu moartea pe Facebook la adresa copiilor, trebuie aplicate legile ca în Occident. Lumea vrea normalitate, vrea liniște", a declarat Codrin Ștefănescu, marți pentru MEDIAFAX.

Citește și: RCS&RDS, reacție-dinamită, după atacul dur lansat de Guvernul Dăncilă! Mesaj pentru toți abonații

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus că nemulțumirile din partid vizează „chestiuni tehnice".

„Legat de așa-zisele fricțiuni din interiorul partidului, întotdeauna în PSD au existat doar fricțiuni legate de chestiuni tehnice. De exemplu, administrația noastră PSD dintr-un județ e nemulțumită de modul în care se transpune în practică o HG care se întârzie de o lună sau de două luni, sau că pentru PNDL 2 încă nu s-a făcut o procedură. Tot timpul au fost mici nemulțumiri legate de viteza cu care merg lucrurile, pentru că PSD este un partid care pune în practică rapid ceea ce promite, cum a fost cu pensiile, cu salariile. Este singura chestiune în partid care se discută permanent", a declarat social-democratul pentru MEDIAFAX.

Citește și: O legendă a industriei românești, la un pas de groapă! Mai are doar patru angajați din aproape 3.000

Acesta a adăugat că sunt „aberații" informațiile vehiculate în spațiul publice despre luptele pentru putere din PSD.

„Legat de intenția unora de a pune mâna pe partid din interior, acestea sunt aberații. În istoria PSD nu a existat niciun puci, cu excepția Congreselor. În ziua aia de Congres, în sală, se pot întâmpla foarte multe lucruri și foarte multe schimbări, dar doar atunci. Restul, cu luptele interne, sunt niște prostii", a conchis Codrin Ștefănescu.

Citește și: Investigație la sânge asupra fondurilor de pensii private! Decizie importantă după dezvăluirile făcute de consilierul premierului Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.