Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codruța Kovesi intervine în scandalul de corupție din PE: Parchetul european cere ridicarea imunității pentru doi europarlamentari

captura youtube
kovesi

Astăzi, în conformitate cu procedurile prevăzute de dreptul Uniunii, procurorul-șef european a solicitat ridicarea imunității europarlamentarilor Eva Kaili și Maria Spyraki.

„Pe baza unui raport de investigație primit de la Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), există o suspiciune de fraudă în detrimentul bugetului UE, în ceea ce privește gestionarea indemnizației parlamentare, și în special în ceea ce privește remunerarea asistenților parlamentari acreditați.

În conformitate cu legislația națională aplicabilă, doamna Kaili și doamna Spyraki au dreptul la prezumția de nevinovăție.

Procurorul-șef european a cerut ridicarea imunității a doi europarlamentari greci: Eva Kaili (fostă S&D) și Maria Spyraki (PPE).

Există o „suspiciune de fraudă în detrimentul bugetului UE”, în legătură cu indemnizația parlamentară și remunerația asistenților.” se arată în comunicatul Parchetului European.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.