Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colectiv a dat planul lui Orban peste cap! Meleșcanu dezvăluie cum a ajuns Guvernul PNL să fie votat abia peste o săptămână

mpinteractiv.ro
melescanu

Teodor Meleșcanu a declarat că ziua de miercuri nu este potrivită pentru votul de învestire a noului Guvern deoarece pe acea dată, 30 octombrie, a avut loc tragedia de la Colectiv. Acesta a precizat că audierea propunerilor de miniștri joi nu este adecvată deoarece atunci este sărbătoarea morților.

"Există anumite sensibilități de care a trebuit să ținem seamă. Adică miercuri a fost Colectiv și am găsit cu toții că poate nu e cea mai bună zi pentru activitatea Parlamentului și pentru joi, când se puteau face în continuare audieri s-a ajuns la concluzia că e sărbătoarea morților și nu putem să o facem, s-o forțăm", a declarat, luni, în Parlament, președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, conform Mediafax.

Nebunie în Parlament - UDMR face joc de temporizare: așteaptă pasa decisivă de la Ludovic Orban

Întrebat ce legătură are calendarul de învestire a Guvernului cu tragedia de la Colectiv, președintele Senatului a spus: "Întrebați-i pe cei care au ridicat problema".

Teodor Meleșcanu a declarat că audierea miniștrilor din noul Guvern Orban va avea loc marți și miercuri, de la 9.00 dimineața până seara, urmând ca votul pentru învestirea Executivului să fie dat în plenul reunit de luni, de la ora 14.00. Întrebat de ce a fost respins calendarul propus de PNL, șeful Senatului a precizat că nimeni din Birourile permanente reunite nu a insistat asupra acestui program.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.