Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune între trei autoturisme în staţiunea Mamaia - Șoferul uneia dintre mașini a devenit recalcitrant, scoțând cuțitul

breaking news

Trei autoturisme au intrat în coliziune, în noaptea de marţi spre miercuri, la ieşirea din staţiunea Mamaia către Constanţa, eveniment rutier în urma căruia proprietarul uneia dintre maşini a devenit recalcitrant, scoţând totodată un cuţit, fapt ce a dus la încătuşarea acestuia de către poliţişti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). 

"În jurul orei 22,00 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Mamaia, la ieşire din staţiune către bulevardul Aurel Vlaicu. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o tamponare între trei autoturisme, pe fondul pătrunderii pe contrasens. În timp ce se efectuau primele verificări şi se asigurau măsuri de fluenţă a traficului rutier, la faţa locului a ajuns un bărbat care ar fi devenit, în scurt timp, recalcitrant şi care ar fi avut asupra sa un obiect înţepător. Poliţiştii l-au încătuşat pe bărbatul în cauză, pe care l-au condus la sediu pentru continuarea cercetărilor", a transmis IPJ Constanţa, conform agerpres.ro

Conform sursei citate, accidentul rutier a avut loc după ce şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două maşini. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit că bărbatul care a produs tamponarea ar fi avut suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pentru perioada în curs. 

Individul devenit recalcitrant este, potrivit anchetatorilor, proprietarul maşinii ce a pătruns pe contrasens, fiind verişor cu bărbatul aflat la volanul acesteia. Proprietarul autovehiculului ar fi declarat că autoturismul i-a fost furat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.