Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Combina şpaga cu plăcerea: Judecătoarea lui Borcea, mărturisiri incredibile în instanţă

Judecătoarea combina şpaga cu plăcerea. Geanina Terceanu a făcut o dezvăluire incredibilă despre Cristi Borcea. A recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Cristi Borcea, anunță RTV. Magistraţii au decis ca Terceanu să fie scoasă din arest şi plasată în arest la domiciliu, sub control judiciar. Decizia este definitivă.

Citeşte şi: Ziarist condamnat pentru defăimarea premierului turc, 'refugiat' în Bucureşti / FOTO

Judecătoarea este suspectă că ar fi primit nu mai puțin de 220.000 de euro, din aprilie 2009 pînă în mai 2012, de la Borcea și frații Becali. Cei doi frați Becali și judecătoarea Geanina Terceanu au fost reținuți pentru 30 de zile de magistrații Curții de Apel București, pe 20 noiembrie, sub acuzația de dare și luare de mită. Magistraţii au decis însă că judecătoarea să fie arestată la domiciliu, sub control judiciar.

Citeşte şi: Paul Lambrino a ajuns în faţa procurorilor

Deşi fostul conducător al "cîinilor" nu şi-a recunoscut încă fapta, procurorii au suficiente probe pentru a-l acuza de dare de mită, alături de fraţii Becali

Ultimul suspect de dare de mită în cazul Dosarului Transferurilor, Cristi Borcea va deveni foarte curînd inculpat şi în acest nou caz de corupţie a unui magistrat. Fostul conducător dinamovist a susţinut mereu în faţa procurorilor că nu a participat la mituirea judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti, pentru obţinerea achitării. Recent, el a fost însă deconspirat chiar de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, "şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali". Este vorba, în cazul fostului acţionar şi preşedinte executiv al "cîinilor", de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

Citeşte şi: EXCLUSIV - Sondaj: Cine a câștigat din criza politică

Aflat de trei săptămîni în arestul Poliţiei Capitalei, unde a fost mutat de la Penitenciarul Poarta Albă, tocmai pentru a fi mai uşor interogat de procurorii DNA în acest caz de mită, Cristi Borcea a decis, în urma dezvăluirilor Geaninei Terceanu, să nu mai dea declaraţii procurorilor. A fost deja pusă în mişcare acţiunea penală în care cei trei vor fi acuzaţi de dare de mită, iar judecătoarea Geanina Terceanu de luare de mită.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.