Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Combinatul siderurgic din Galaţi va investi 5,5 milioane de euro în automatizare

radioiasi.ro
combinatul siderurgic Galati

Combinatul siderurgic din Galaţi a alocat 5,5 milioane de euro pentru consolidarea operaţiunilor de producţie şi o mai bună automatizare a Laminorului de Benzi la Cald, care sărbătoreşte anul acesta o jumătate de secol de activitate neîntreruptă, informează, luni, directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.

Potrivit acestuia, în luna noiembrie, combinatul a realizat lucrări ample de îmbunătăţire a liniei de producţie şi de implementare a unor proiecte de automatizare, cu un cost de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Lucrările de automatizare a trenului degrosisor şi cuptoarelor cu propulsie vor creşte productivitatea liniei, iar înlocuirea transformatoarelor uzate cu echipamente moderne va îmbunătăţi amprenta de mediu a laminorului.

Aceste proiecte au rolul de a crea o mai bună integrare a deciziilor tehnice şi operaţionale, de a îmbunătăţi calitatea rulourilor şi de a consolida procesele de securitate a muncii.

"2021 este primul an în care vedem cu adevărat impactul procesului de modernizare şi eficientizare operaţională. Rezultatele obţinute de Laminorul de Benzi la Cald dovedesc dedicarea echipei noastre de a livra atât calitatea, cât şi volumele cerute de clienţi. Suntem mândri că sărbătorim jumătate de secol de activitate continuă a laminorului cu astfel de rezultate. Mai departe, Liberty Galaţi îşi propune să investească în sustenabilitate şi digitalizare şi, mai ales, în perfecţionarea echipei noastre, deoarece oamenii sunt cei care au construit compania în ultimii 50 de ani şi ei sunt cei care vor contribui la transformarea ei într-o companie a viitorului", a declarat directorul executiv al al combinatului, Prasanta Mishra, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.