Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia `Haita de acțiune` a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend: încasări de peste 3 milioane de lei

5motive.ro
Haita de actiune

Comedia "Haita de acţiune", cu Antonia, Anca Dumitra şi Matei Dima în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 3 milioane de lei.

"Haita de acţiune", în regia lui Vlad Dobrogeanu, a fost văzut în cinematografe în weekendul de lansare de 115.991 de spectatori, conform News.ro.

Denzel (Matei Dima) este poliţist la rutieră, însă el se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe. Este luat la mişto de toţi colegii lui din secţie pentru că este prea naiv să fie corupt şi nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o poliţistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România şi Aurel, primul agent de circulaţie din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Un alt debut în top este thrillerul "Demon Slayer: To The Swordsmith Village", regizat de Haruo Sotozaki. Animaţia a strâns în săli 12.859 de spectatori şi a încasat 410.476 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

Thrillerul "65", cu Adam Driver, s-a menţinut pe trei în top, generând venituri de 174.992 de lei.

Filmul cu supereroi "Shazam! Furia zeilor" a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 168.108 lei.

Este urmat de "Creed III" (141.995 de lei) şi "Scream VI" (89.636 de lei).

Şase locuri a coborât filmul "Aventurile inspectorului Sun", până pe şapte, în al cincilea weekend de la debut, generând venituri de 72.816 lei.

Ultimele trei locuri din clasament sunt ocupate de animaţii, "Aventurile lui Pil" (63.998 lei), "Năstruşnicul motan Maurice" (56.753 lei) şi "Motanul încălţat: Ultima dorinţă" (36.788 lei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.