Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia "Night School", lider în box office-ul nord-american de weekend

Youtube
Night school

Comedia "Loserii de la seral/ Night School", cu Tiffany Haddish și Kevin Hart, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 28 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

În regia lui Malcolm D. Lee, filmul prezintă povestea unor indivizi inadaptați în societate care sunt forțați să își facă studiile la seral, pentru a-și lua bacalaureatul.

Pe poziția a doua în box office-ul nord-american s-a situat o altă premieră, animația Warner Bros. "Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot", de Karey Kirkpatrick și Jason Reisig, care a avut încasări de 23 de milioane de dolari de vineri până duminică. Povestea unor Yeti care se întâlnesc cu un om beneficiază de vocile unor actori precum Channing Tatum, LeBron James, James Corden, Zendaya și Danny DeVito.

Liderul săptămânii trecute, comedia horror "Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls", de Eli Roth, s-a situat pe poziția a treia, cu încasări de 12,5 milioane de dolari. Drama marca Universal, cu Jack Black și Cate Blanchett în rolurile principale, prezintă povestea unei case în care se află un ceas care măsoară perioada rămasă până la ziua Apocalipsei.

Poziția a patra este ocupată de "O simplă favoare/ A Simple Favor", de Paul Feig, o poveste despre o mamă blogger (Anna Kendrick) care investighează dispariția prietenei sale (Blake Lively). Filmul Lionsgate a avut încasări de 6,6 milioane de dolari în weekend.

Pe poziția a cincea în box office a coborât, cu două locuri, "Călugărița: Misterul de la mănăstire/ The Nun", de Corin Hardy, un film din universul horror "The Conjuring", turnat în România, care a avut încasări de 5,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga și Jonas Bloquet în distribuție, filmul prezintă povestea unei tinere călugărițe, a unui exorcist și a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Hell Fest. Parcul groazei/ Hell Fest", de Gregory Plotkin (5,1 milioane de dolari), "Crazy Rich Asians", de Jon M. Chu (4,2 milioane de dolari), "Predatorul/ The Predator", de Shane Black (3,7 milioane de dolari), "White Boy Rick", de Yann Demange (2,4 milioane de dolari), și "Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint", de Pierre Morel (1,8 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.