Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comemorarea anuală a militarilor britanici la Tâncăbeşti va fi transmisă online pe 8 noiembrie, anunță Ambasada Marii Britanie la București

Captură youtube.com
Comemorare Normandia

Comemorarea anuală de la cimitirul militar britanic din Tâncăbeşti va fi una restrânsă, în contextul pandemiei de COVID-19, şi va fi transmisă online pe 8 noiembrie, arată reprezentanţii Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Este perioada în care de obicei transmitem detalii privind comemorarea anuală de la cimitirul din afara Bucureştiului. Nu credem că este o surpriză faptul că anul acesta avem o abordare diferită în contextul pandemiei COVID-19. Ceremonia oficială va avea loc, dar într-o formulă restrânsă, la cimitirul din Tâncăbeşti. Din păcate, anul acesta nu va avea loc o recepţie la reşedinţa ambasadorului", au transmis reprezentanţii ambasadei pe Facebook.

Ceremonia va începe la ora 12,50 şi va fi transmisă pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Regretăm că a trebuit să luăm această decizie. Totuşi, sperăm că veţi participa în siguranţă, din casele dumneavoastră, în aceste momente dificile", se mai arată pe pagina ambasadei.

Cei care vor ca o coroană de flori să fie depusă în numele lor pot contacta reprezentanţii ambasadei online, la adresa menţionată în mesajul de pe platforma de socializare.

Ceremonia are loc de Remembrance Day (sau Poppy Day), marcată în statele din Commonwealth la 11 noiembrie, zi în care, după Primul Război Mondial, sunt comemoraţi soldaţii morţi în conflicte armate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.