Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul european laudă cetățenii români pentru implicare: Mulțumesc, România!

Anadolu Agency
Yilva Johansson

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a mulțumit, luni, la Suceava, României și poporului român pentru implicarea în preluarea cetățenilor ucraineni care fug din calea războiului. În schimb, comisarul a spus că există suficiente motive pentru ca Uniunea Europeană să se implice cu fonduri și alte resurse, în sprijinul Guvernului.

„Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit este: Mulțumesc, România! Este foarte important pentru mine să mă aflu în România în aceste vremuri extrem de dificile, în care vedem cum războiul reapare în Europa. Am văzut cu ochii mei dovezi de solidaritate: cetățenii români de pe întreg teritoriul țării, societatea civilă și autoritățile române urează bun venit refugiaților ucraineni care vor să scape din calea războiului”, a spus la Suceava Ylva Johansson.

Comisarul european a anunțat că Uniunea Europeană este pregătită să acorde sprijin și a anunțat lansarea unei platforme pentru sprijinirea populației din Ucraina, dar și a țărilor învecinate.

„Am vrut să vin să văd cu ochii mei ceea ce se întâmplă, să discut cu oamenii de aici, cu migranții, și să înțeleg exact ce se întâmplă. Mă bucur să văd care este nivelul de implicare și hotărâre în acțiune, dar în același timp văd că există suficiente motive pentru care UE să se implice în sprijinirea cu fonduri și alte resurse”, a mai spus comisarul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.