Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Disciplină a FRF l-a pedepsit pe Valeriu Iftime, cu avertisment şi amendă de 5.000 de lei, după ce a desființat arbitrajul din Liga 1

libertatea.ro
valeriu iftime

Comisia de Disciplină a FRF l-a pedepsit pe Valeriu Iftime, cu avertisment şi amendă de 5.000 de lei, după ce patronul celor de la FC Botoşani a acuzat brigada de arbitri de furt, după meciul cu Dinamo,1-1, anunță MEDIAFAX.

”Admitere sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Valeriu Iftimie. În baza art. 52.2.b din RD cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD sancţionarea pârâtului Valeriu iftimie cu Avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 de lei.”, se arată pe site-ul frf.ro. Brigada de arbitri la Dinamo – FC Botoșani, 1-1, a fost alcătuită din George Rădulescu și asistenții Mircea Orbuleț și Bogdan Gheorghe.

Citește și: Date de ULTIM MOMENT - Cu ce scor l-a ZDROBIT Dăncilă pe Iohannis în Botoșani

”S-au văzut trei lovituri de la 11 metri. Au fost patru faze controversate numai la poarta adversă, în defavoarea echipei noastre. Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu, clar că l-a faultat. Ce să-i fac lui Rădulescu acum? Cine poate să-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Să-l trezească măcar. Nimeni nu-l sancţionează. Iar noi ne uităm ca proştii. Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage.”, spunea Valeriu Iftime, conform Gsp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.