Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de la Veneția, 'tur de forță' în scandalul din justiție! Membrii delegației vin în Comisia Iordache. Legile justiției, la control

Inquam Photos / Octav Ganea
comisia de la venetia

Delegația Comisiei de la Veneția va avea marți, de la ora 15.00, discuții la Parlament cu membrii Comisiei pentru legile Justiției pentru a analiza reforma în justiție efectuată de Legislativ, a declarat, pentru MEDIAFAX, președintele forului de specialitate, Florin Iordache

O delegație a Comisiei de la Veneția a ajuns luni la București pentru a face o analiză a Legilor Justiției. Delegația a avut deja prima întâlnire, luni dimineață, cu ministrul Justiției Tudorel Toader, la sediul Ministerului. Membrii Comisiei de la Veneția vor mai avea întrevederi și cu președintele Klaus Iohannis. Tudorel Toader este la rândul său membru al Comisiei de la Veneția, acesta precizând că tocmai ce a intrat în al doilea mandat în cadrul forului european, din luna mai a acestui an.

Oreste, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la Mircea Badea: 'Pui de turnător, te vor dezbrăca foaie cu foaie ca pe o ceapă'

La începutul lunii mai, Comisia de la Veneţia a anunțat că a înregistrat solicitarea adresată de șeful statului român prin care Klaus Iohannis cere un punct de vedere forului european pe marginea pachetului Legilor Justiţiei adoptate de Parlamentul României.

De asemenea, pe 26 aprilie, Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a aprobat, solicitarea PNL, sesizarea Comisiei de la Veneţia pentru exprimarea unui punct de vedere cu privire la modificările Legilor Justiţiei propuse de PSD şi ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.