Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană a lansat portalul online Access2Markets pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii

romania-insider.com
romania ue comisia europeana
Întreprinderile mici reprezintă 88% din totalul exportatorilor din Uniunea Europeana, exporturile acestora însumând o treime din exporturile totale ale Uniunii și 13 milioane de locuri de muncă. Piețele globale reprezintă o sursă importantă de creștere pentru întreprinderile europene mici și mijlocii. Prin urmare, este esențială acordarea unei atenții speciale întreprinderilor mici în contextul redresării economice din criza pandemică provocată de coronavirus.
Uniunea Europeană a încheiat acorduri comerciale cu peste 70 de țări și regiuni și negociază, în prezent, multe alte acorduri noi.
In acest context, Comisia Europeană a lansat portalul online Access2Markets pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii să desfășoare activități comerciale dincolo de granițele UE. Noul portal vine ca răspuns la solicitările părților interesate pentru a explica mai clar acordurile comerciale și pentru a ajuta companiile să se asigure că produsele lor sunt eligibile pentru reduceri de taxe. Acest portal este util atât companiilor care deja desfășoară activități comerciale internaționale, cât și acelora care încep să exploreze noile oportunități de pe piețele străine. (sursa: ADR)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.