Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Amazon a primit aprobarea FCC de a monitoriza somnul oamenilor prin intermediul unui radar

everydayhealth.com
somn telefon

Amazon a primit aprobarea FCC (Comisia Federală de Comunicații din SUA) de a monitoriza somnul oamenilor prin intermediul unui radar, informează Business Insider.

Descrierea Amazon a device-ului propus este aceea că va folosi senzori radar pentru pentru control fără atingere. De asemenea, dispozitivul va fi static și capabil să monitorizeze somnul, dar și alte activități, printr-o tehnologie tridimensională.

Compania a depus cererea către FCC luna trecută și susține că acest dispozitiv va ajuta oamenii în diverse domenii, inclusiv igienă. Cel mai probabil este vorba despre dispozitivul „Brahms” – un nume de cod dat de Amazon pentru un proiect la care lucrează de mai multă vreme.

Nu va fi primul dispozitiv care are drept scop declarat monitorizarea stării de sănătate a oamenilor. Compania pune la dispoziția publicului și un smartwatch – Halo. Cei de la Amazon nu sunt străini nici de ceea ce reprezintă tehnologia biometrică; unele magazine Whole Foods (brand deținut de Amazon) oferă posibilitatea de a plăti scanându-și palma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.