Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania petrolieră de stat din Azerbaidjan SOCAR sporește măsurile de securitate la locurile de producție

SOCAR
SOCAR

Compania petrolieră de stat din Azerbaidjan (SOCAR) a implementat măsuri de securitate sporite la locurile sale de producție, a declarat compania pentru Trend.

„Ca răspuns la schimbările meteorologice anticipate din dimineața zilei de 13 până în 15 ianuarie, un mesaj telefonic de precauție a fost trimis către unitățile de producție Azneft. Având în vedere condițiile în evoluție, SOCAR a intensificat protocoalele de securitate la locurile de producție. Activitățile periculoase au fost restricționate și au fost implementate măsuri în conformitate cu standardele de muncă pentru a proteja sănătatea personalului. În plus, au fost întreprinse inițiative educaționale pentru a crește gradul de conștientizare și a promova un mediu de lucru sigur”, a spus compania.

SOCAR a precizat că nu au fost inițiate proceduri de evacuare în această perioadă specificată.

SOCAR operează în diverse sectoare, cuprinzând explorarea zăcămintelor de petrol și gaze, extracția, procesarea și transportul de petrol, gaze și condensat de gaze, alături de distribuția de petrol și produse petrochimice atât pe piețele interne, cât și internaționale. În plus, compania joacă un rol crucial în furnizarea de gaze naturale atât întreprinderilor industriale, cât și populației generale a Azerbaidjanului, precum și extinderea serviciilor în Europa.

Dincolo de Azerbaidjan, SOCAR este implicată activ în numeroase proiecte internaționale, care acoperă țări precum Turcia, Georgia, România, Elveția, Germania și Ucraina. În plus, compania se angajează în operațiuni comerciale semnificative, cu sediul în principal în Elveția, Singapore și Nigeria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.