Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania United Airlines va oferi zboruri gratuite timp de un an unor clienţi fideli care s-au vaccinat

stiri.md
avion comercial

Compania aeriană americană United Airlines a anunţat luni că va oferi zboruri gratuite timp de un an pentru 5 clienţi fideli care s-au vaccinat anti-COVID-19, alăturând-se altor companii din ţară care vor să impulsioneze vaccinarea în rândul consumatorilor, relatează EFE.

Compania va trage la sorţi, la 30 iunie, zboruri dus-întors la orice clasă şi indiferent de destinaţie pentru clienţii fideli, se arată într-un comunicat, scrie Agerpres.ro.

Pentru a accede la premii este necesar să fii membru al programului de zboruri frecvente al companiei şi să se posteze pe site-ul United Airlines o copie a certificatului de vaccinare anti-COVID-19 între 25 mai şi 22 iunie.

În cazul celor 5 norocoşi, care vor fi anunţaţi în data de 1 iulie, ei vor putea zbura spre orice destinaţie din lume şi la orice clasă împreună cu un însoţitor.

"Suntem mândri să contribuim cu partea noastră pentru a impulsiona clienţii să se vaccineze", precizează într-o notă consilierul delegat al United Airlines, Scott Kirby, care a reamintit că graţie vaccinărilor tot mai multe destinaţii sunt disponibile pasagerilor.

Anunţul companiei se încadrează în campania de promovare publică şi privată lansată de SUA pentru a impulsiona tot mai mulţi cetăţeni să se vaccineze, într-un moment în care ţara are suficiente doze pentru rezidenţi. Vaccinările sunt însă privite cu scepticism de populaţie.

În ultimele săptămâni s-au anunţat tot felul de iniţiative, de la bani gheaţă, alimente sau băuturi oferite gratis şi până la diferite trageri la sorţi sau alte promoţii pentru a încuraja populaţia să se vaccineze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.