Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicat al Primăriei Sectorului 4 - Cum pot fi obținute despăgubirile pentru mașinile avariate în urma ploii înghețate

Inquam Photos/ Octav Ganea
gheata freez inghetat

Ploaia înghețată care s-a abătut asupra Capitalei a produs multe pagube proprietarilor de mașini, astfel că la inițiativa Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, autoritatea locală va veni în sprijinul acestora și îi va ajuta să își repare autovehiculele.

Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparații ale vehiculelor avariate de arborii căzuți în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute.

„Din păcate, ploaia înghețată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuți, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor și să îi ajutăm să își repare mașinile. Cei afectați trebuie să vină  la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la fața locului de colegii de la Poliția Locală Sector 4, iar juriștii noștri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât toate cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă”, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Trebuie menționat și faptul că, la ora transmiterii acestui comunicat, peste 150 de angajați ai autorității locale se aflau în teren și lucrau pentru a îndepărta toți arborii care, sub greutatea gheții, reprezintă un pericol pentru oameni și pentru bunurile aflate pe domeniul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.