Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Românilor din Italia - "Salvați-vă de salvatori!"

facebook
ARI
La câteva luni de când țara a reușit să se smulgă din menghina “salvatorilor” de la Uniunea Salvați România (votați orbește de diaspora manipulată), încep să iasă la suprafață, ca resturile putrezite în mâlul de pe fund și aduse la suprafață de furtună, incompetențele și matrapazlâcurile acestei formațiuni demagogice, conduse de oriunde din străinătate (numai din România – nu)  prin intermediul fostului prim-ministru zero barat, Cioloș Julien, zis și macron de Dâmbovița.
După prestațiile cu  efecte criminale ale ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, o lipitoare cu studiile rămase în continuare în beznă, și ale doctoriței Mihăilă, posibilă expertă în epilări inghinale – amândoi “salvatori” de frunte, care, în loc să gestioneze mai curând au ruinat sistemul public de sănătate -, a explodat veritabila bombă care i-a aruncat în aer pe toți.
Fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea și-a dat arama de mare profitor pe față și a anunțat că a pus pe picioare - împreună cu eurodeputații spălați și curați Dragoș Pîslaru și Vlad Botoș - o întreprindere nevinovată, din întâmplare de monitorizare chiar a Planului Național de Redresare și Reziliență  (pe care tot el l-a păstorit în calitate de ministru).  Asistența și consultanța pe care le va oferi Ghinea, pe bani desigur,  sunt destinate primarilor și consilierilor –  mai precis îi va învăța “din interior”, pe unii în dauna altora,  cum să pună mâna pe bani. Adică fostul lup este acum paznic la oi.  În lumea civilizată asta se numește “inside information” și se pedepsește penal. Șmecheria pute de la o poștă. Dar probabil cei care au votat fanatizați USR n-au miros.
“Sunt tare mândru de contribuțiile avute la drumul nostru (drumul USR – n.n.) comun”, a declarat Ghinea. Știind că PNRR implică mulți bani – cam 30 de miliarde de euro -, mai bine spunea adevărul: este vorba de contribuțiile palmate de USR nu la drumul comun, ci la  la drumul mare...
După ce Iohannis l-a făcut de râs pe Cioloș, care a pus botu’ acceptând să formeze un guvern care nu putea fi format, celălalt Patachon al partidului – Barna și nimeni nu-și aduce aminte mai cum – s-a dat la fund. Pierzând alegerile de partid, presat de DNA cu banii europeni pe care i-a dat sor-sii, nimeni n-a mai auzit de el – și nici nu s-a înregistrat vreo reclamație în acest sens la biroul de obiecte pierdute.
“Am construit împreună forța liberală, modernizatoare care va schimba România”, mai zice același Ghinea.  Din nou adevărul este cu totul altul.
Am atras atenția încă de la început că acest partid de intelligence, departe de ideologia liberală clasică sintetizată prin celebrul “Prin noi înșine!, prezintă în fapt toate ingredientele neo-marxiste, globaliste, progresiste, fiind clar tributar unor rezerviști revanșarzi din serviciile secrete, care au schimbat vasalitatea față de Moscova cu vasalitatea față de Bruxelles. România nu are nevoie de nicio vasalitate.
Publicul a început să înțeleagă marea cacealma care se ascunde în spatele acestui bluff  numit USR.  Așa se explică de altfel pierderea drastică de viteză în sondaje a salvatorilor de mucava pe care nu-i mai salvează nimeni și nimic. Prestațiile lor și la nivel local - prin numiții Nicușor-plicușor la primăria București, Clotilde – DST la sectorul I, Fritz – BND la Timișoara - sunt absolut lamentabile.  România este în continuare - prin intermediul acestor cozi de topor – un teren experimental al “binevoitorilor” externi.
Trebuie să înțelegem că nimeni nu–ți face niciun cadou pe gratis și chiar față de prieteni trebuie să stai în picioare și nu în genunchi, dacă vrei să fii luat în seamă.  Pentru că slăbiciunea, ba chiar viciul vasalității, mai mult sau mai puțin vizibil, atrage negreșit, din partea cealaltă,  tentația de exersare a suzeranității.  Adică, mai în argou, dacă ți-o ceri, ți-o vei lua.
Iată de ce mesajul AUR prinde din ce în ce mai mult teren în țară, unde omul vede și simte adevărul.  Cât despre diasporă, aflată la mii de kilometri distanță, cei care au acceptat să li se spele creierul despre realități pe care nu le cunosc și pe care nu le trăiesc pe propria piele, ar fi trebuit, de-acum, să-și fi învățat lecția în oglindă: așa cum narativul pro-USR  (salvatorii țării, reformiști, fără penali în funcții publice - vezi Barna, de exemplu, vezi Clotilde care scotocește prin sacii de voturi, vezi Nicușor, percheziționat alaltăieri de procurori  etc.)  – s-a dovedit fals, și narativul-anti-AUR (legionari, anti-semiți, filo-ruși) este tot fals. E-atât de simplu. Mai trebuie doar să raționezi.
Transmite intr-un comunicat de presa, Eugen Terteleac, Președinte ARI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.