Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicatul Hidroelectrica referitor la pagubele în urma incendiului unui transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier

incendiu hidrocentrala portile de fier 1

Pagubele în urma incendiului unui transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier vor fi evaluate, transmite Hidroelectrica, potrivit Rador Radio România.

Pagubele produse în urma incendiului izbucnit joi seară la un transformator de la hidrocentrala Porţile de Fier vor fi evaluate în cursul dimineţii şi ulterior vor fi luate toate măsurile necesare pentru reparații şi restabilirea condiţiilor normale de lucru, informează Hidroelectrica printr-un comunicat.

Compania precizează că se depun toate eforturile pentru a minimiza impactul acestui incident pentru partea de producţie. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30 la transformatorul aferent hidroagregatului numărul 5. Echipele de pompieri au intervenit cu promptitudine, iar focul a fost stins cu succes. Nu au fost victime, notează Hidroelectrica.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți au fost chemați să intervină cu mai multe autospeciale de stingere și SMURD, dar a fost nevoie de suplimentarea forțelor cu mașini și personal de la Orșova și din județele Caraș-Severin, Dolj, Gorj și Timiș.

Potrivit ultimelor informații, flacăra de la transformator a fost stinsă și se acționează pentru răcirea transformatorului. Operațiunea a fost una foarte dificilă din cauza cantității mari de ulei de răcire înmagazinate de transformator.

Până la acest moment, nu sunt informații despre posibile victime

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.