Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzie TĂIOASĂ: Vizita lui Orban la Bruxelles a fost un eșec

ludovic orban

Vizita Prim-ministrului Ludovic Orban la Bruxelles s-a dovedit a fi o mare dezamagire, spune fostul ministru al afacerilor europene, Victor Negrescu.

“România nu a obținut nimic din vizita lui Ludovic Orban la Bruxelles. Despre Schengen doar declarații generale, MCV a fost discutat superficial, iar poziția României privind viitorul buget european a fost neclară și a fost din păcate pusă în plan secundar. Nimic precis despre atragerea fondurilor europene, nimic despre modul în care România vede viitorul UE și viitorul buget european post-Brexit, nimic despre Republica Moldova sau drepturile sociale ale românilor din statele membre. Trei zile și o armată de oameni pentru întâlniri care nu necesitau mai mult de o zi. Probabil este sezonul reducerilor la Bruxelles și PNLiștii nu știau cum să cheltuie banii încasați din noile funcții la stat.” a declarat pentru stiripesurse.ro fostul ministru al afacerilor europene, Victor Negrescu.

Citește și: Andrei Caramitru, propunere INCENDIARĂ: toți pensionarii cu venituri peste 1200 de lei să fie obligați să plătească asigurări de sănătate

Reprezentantul social democrat a completat: “Vizita este o nouă dovadă a dublului discurs: în opoziție erau foarte agresivi și siguri că vor face mai multe pentru România la Bruxelles, acum se mulțumesc doar cu poze. Trist. În contextul unui mandat de tranziție al Comisiei Europene este nevoie ca România să participe activ la reformele

prevăzute la nivel european și să își apere viziunea privind o Uniune Europeană coezivă, puternică și apropiată de cetățeni. Primul pas trebuie să fie un buget care alocă resurse financiare adecvate pentru România. Concluzia: vizita la Bruxelles a fost un eșec.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.