Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzii după negocierea cu minerii: Care este propunerea Ministerului Energiei pentru deblocarea activității Complexului Energetic Oltenia

complex energetic oltenia

Ministerul Energiei anunță că din luna mai ar urma ca minerii sa primeasca vouchere de vacanta, insa referitor la cresterea salariilor inca se cauta solutii. Secretarul de stat in Ministerul Energiei Doru Visan sustine ca, pentru a se gasi variante, este necesar ca minerii sa reia munca, iar sindicatele sa inceapa negocierile.

"S-au identificat parghii legale pentru recunoasterea productivitatii pe care o are compania si de reducere a altor cheltuieli si negocierea cu sindcatele pentru cresteri salariale. Toate acestea se vor intampla numai dupa ce sindictatele notifica ministerul cu reluarea muncii si începerea negocierilor", a declarat secretarul de stat Doru Visan.

Citeste si Prima REACȚIE a procurorului Lucian Onea, după informațiile potrivit cărora se va cere arestarea lui:Am aflat din presă. Dacă e real, aștept decizia Secției CSM

Intrebat ce se va intampla in conditiile in care minerii nu vor fi de acord cu propunerile Guvernului, Visan sustine : "Legile statului functioneaza. Am instiintat organele statului, daca e pusa in pericol securitatea sistemului energetic vom actiona ca atare".

Doru Visan a precizat ca situația sistemului energetic național este stabilă, dar se consumă resurse care erau alocate pentru situații deosebite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.