Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concubinul femeii găsită decedată cu urme de violenţă pe corp, reţinut pentru omor

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Concubinul femeii găsită decedată cu urme de violenţă pe corp a fost reţinut, vineri, pentru omor asupra unui membru de familie, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

"Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Prahova - Serviciul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie", arată sursa citată.

Legistul a stabilit că loviturile pe care le avea femeia pe corp au legătură de cauzalitate cu decesul, au menţionat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

O femeie care prezenta urme de violenţă pe corp a fost găsită decedată în locuinţă, poliţiştii din Plopeni fiind sesizaţi de către concubinul victimei.

"În baza sesizării poliţiştii deplasaţi la adresa din oraşul Plopeni au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul femeii, care prezenta urme de violenţă pe corp. Trupul femeii de 56 de ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", a transmis, anterior, IJP Prahova.

Conform surselor judiciare citate, cei doi aveau conflicte des şi erau cunoscuţi drept consumatori de alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.