Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursul de frumusețe Miss Univers a început la Manila

miss universe filipine

Peste 80 de femei din lumea întreagă s-au adunat joi la Manila pentru a concura în cadrul concursului de frumusețe Miss Univers, care va culmina luni cu ceremonia de încoronare a câștigătoarei în capitala statului Filipine, relatează Reuters. Numeroși spectatori s-au adunat la Mall of Asia Arena pentru a vedea candidatele defilând în fața membrilor juriului în costum de baie, rochie de seară și costume naționale, conform Agerpres.

Competiția preliminară care a început joi va reduce numărul concurentelor la 12 pentru noaptea finală a concursului, a anunțat site-ul Miss Univers. România este reprezentată de Teodora Dan. "Toată lumea este unită și chiar dacă nu ne cunoaștem unii pe alții, tot ne bucurăm de acest eveniment", a spus Apple Natividad, una dintre numeroșii spectatori care au asistat la prima zi de concurs.Unii dintre spectatori s-au îmbrăcat ca și cum ar fi participat la concurs. "Este un loc pentru frumusețe, dar și pentru frumusețea inimii, în special pentru noi filipinezii, care suntem fanatici ai acestor concursuri", a declarat Rania Ziateh, care purta o bandă pe care scria Miss Filipine.

Potrivit organizatorilor, se așteaptă ca peste jumătate de milion de oameni să urmărească în Filipine la televizor festivitatea de încoronare a noii Miss Univers. Regina frumuseții din Filipine, Pia Wurtzbach, deține în prezent coroana de Miss Univers din 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.