Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnat pentru corupție, Nicolas Sarkozy are viitorul stabilit de soție: 'Sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Acum, el boxează în ringul judiciar'

Carla Bruni

Carla Bruni, soţia fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un interviu pentru ediţia spaniolă a Vanity Fair, că soţul ei nu vrea să revină în politică.

Cântăreaţa şi fosta primă-doamnă asigură că fostul şef al republicanilor a întors definitiv pagina: "Soţul meu nu se va întoarce la politică pentru că nu vrea să divorţeze", a glumit ea. "Este foarte îndrăgostit şi ar trebui să găsească pe altcineva. Nu, nu, nu, fără politică, s-a terminat! Nu doar din cauza mea, ci pentru că soţul meu, care după părerea mea a fost cel mai bun preşedinte pe care l-am avut după mulţi ani, nu a fost reales. Şi este o democraţie, deci s-a terminat. Nu va reveni în politică", a insistat ea.

Citește și: Managerul Spitalului „Victor Babeș” din București: ‘Se pare că va fi și mai rău de atât, dacă vom continuă în acest ritm’

"Se orientează către viitor", a continuat ea. "Nu este un bărbat melancolic sau nostalgic (...) Este un om de acţiune. Are un nou job, este avocat şi lucrează din greu. Oamenii din lumea întreagă lume vin la Paris pentru a-i cere sfatul (...) Nu mai vrem politică. A avut o carieră strălucită, a început ca deputat, a fost primar timp de 20 de ani, ministru, preşedinte... Şi a pierdut alegerile. Se află într-o altă etapă din viaţa sa şi este fericit".

Nicolas Sarkozy a anunţat deja că se dedică complet noii vieţi. "Am întors pagina", a declarat el în noiembrie la BFM TV, scrie news.ro.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Sub faldurile luptei împotriva corupției, capitalismul românesc a fost distrus. Capitaliștii români sunt pe cont propriu fiecare’

Perspectiva unei candidaturi în 2022 s-a îndepărtat după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare, dintre care unul cu executare, pentru corupţie şi trafic de influenţă în dosarul "interceptărilor". Avocatul său a anunţat în aceeaşi zi că va face apel. El este anchetat şi în cazul Bygmalion, pentru care trebuie să fie judecat pentru finanţare ilegală în campania sa din 2012.

Soţia sa îl susţine: "Sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Acum, el boxează în ringul judiciar. Şi sunt alături de el. Pentru a-l încuraja, a-i oferi dragostea mea, a-i alina rănile", a declarat ea pentru Vanity Fair.

Citește și: Ioana Ene Dogioiu: ‘Presiunea externă nu mai permitea menținerea SIIJ în forma actuală. Miza devenise ce va veni după SIIJ’

Bruni a declarat în interviu că se gândeşte să-şi publice memoriile în care va povesti şi experienţa ca primă-doamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.