Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea First Bank le răspunde angajaților care protestează, după sutele de disponibilizări: Asigurăm un viitor sustenabil al business-ului

First Bank
First Bank

Circa 150 de angajaţi ai First Bank au protestat, vineri după-amiaza, în faţa sediului central al băncii, nemulţumiţi de condiţiile oferite angajaţilor care urmează să fie disponibilizaţi.

Aceştia solicită conducerii băncii să amâne disponibilizarea celor a 375 de angajaţi până după digitalizarea serviciilor bancare. Conducerea băncii spune că toate concedierile sunt făcute pentru viitorul afacerii.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

"Respectăm drepturile angajaților noștri, inclusiv pe acela de a-și exprima opiniile privind planurile de viitor și strategia bancii. Avem insa responsabilitatea de a actiona astfel incat sa asiguram un viitor sustenabil al business-ului.

Subliniem faptul ca nici schimbările organizaționale propuse, nici investitia de 7,5 milioane de EURO in tehnologie, parte a strategiei noastre de digitalizare, nu afectează salariile actuale ale angajaților ci dimpotriva, contribuie la un viitor durabil pentru banca si angajatii sai.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Începând cu 2019, cel de-al 13-lea salariu, precum si schemele de plata variabila, oferite ca beneficii discretionare din partea Bancii, ce nu fac parte din contractul individual sau colectiv de munca, se vor acorda corelat atat cu performanta individuala, cat si cu profitabilitatea Bancii.

Prin aceste masuri dorim sa ne transformam intr-o organizatie si mai dinamica, cu focus pe rezultate. Tintim un mediu de lucru de tip antreprenorial, competitiv, care sa aduca beneficii atat angajatilor, cat si clientilor si companiei.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

Rămânem deschiși dialogului cu reprezentanții Sindicatului Piraeus Bank România, în cadrul întâlnirii stabilite pentru 18 martie.” anunță oficialii băncii într-o precizare pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.