Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea Muzeului Judeţean Buzău marchează şi anul acesta Noaptea muzeelor

noaptea muzeelor

Conducerea Muzeului Judeţean Buzău anunţă că, în pofida pandemiei şi a restricţiilor impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, a decis să marcheze şi anul acesta "Noaptea muzeelor". Astfel, angajaţii Muzeului Judeţean vor fi prezenţi la serviciu în noaptea de 14 noiembrie, însă porţile muzeului vor fi închise pentru vizitatori, cu care însă muzeografii se vor întâlni online, potrivit news.ro.

"Ca membru al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România, Muzeul Judeţean Buzău nu doreşte să tragă cortina peste acest moment. Prin urmare, având în vedere situaţia epidemiologică de pe plan local, naţional şi internaţional şi măsurile adoptate de către autorităţi, din respect pentru patrimoniul cultural pe care îl administrăm, din respect pentru instituţia muzeală şi din respect pentru public, noi o să fim aici în noaptea de 14 noiembrie 2020 pentru a marca momentul”, se arată într un comunicat remis de conducerea Muzeului Judeţean Buzău.

Sălile de expoziţie vor fi deschise, echipamentele audio şi video vor funcţiona ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, magazinul de suveniruri o să fie deschis, însă vizitarea nu va fi permisă.

”O să ne întâlnim online din interiorul muzeului (sediul central şi colecţiile externe), începând cu ora 19.00, pe pagina de Facebook a muzeului. Până atunci vă pregătim un montaj foto-video al ediţiilor din anii trecuţi", anunţă reprezentanţii muzeului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.