Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conferinta `Smart Start USA - Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanești`

Adevarul
Ilan Laufer

Programul Smart Start USA debutează cu o importantă conferință în care vor fi detaliate soluțiile de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești de succes. Prin acest program cel puțin 10 mii de IMM-uri și antreprenori români vor putea găsi finanțare pentru ca afacerilor lor să fie promovate la nivel internațional și în special pe prețioasa piață nord-americană. Inițiatorul și mentorul acestui program este Ilan Laufer, fostul ministru pentru IMM-uri, cel care este și părintele programului guvernamental de mare succes Start Up Nation.

Conferinta "Smart Start USA - Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanești" se  va desfășura, marți, 2 octombrie, orele 12,00,  la Academia de Studii Economice din București, Aula Magna, Piata Romana nr. 6, Sector 1, unde va fi prezentată platforma de înscriere în program.

Evenimentul este organizat de Academia de Studii Economice din București, Fundația Laufer, Camera de Comert și Industrie a Romaniei, împreuna cu partenerii de implementare a Programului Smart Start USA: Piraeus Bank, Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, Mastercard, certSign.

Programul Smart Start USA urmarește finantarea și facilitarea accesului unui numar de cel putin 10.000 de IMM-uri și antreprenori romani, anual, pe pietele internationale, în special pe piața Statelor Unite ale Americii. Într-o prima etapa, antreprenorii români vor avea posibilitatea de a intra în contact direct cu realitățile pieței americane, foarte puțin cunoscută în Romania. Prin intermediul programului societățile comerciale cu capital romanesc vor fi conectate la oportunități concrete de dezvoltare profitabila a business-ului și de extindere a brand-urilor proprii in medii economice dinamice și competitive.

Bugetul alocat finantarilor companiilor cu capital romanesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 milioane de dolari. La eveniment vor participa reprezentanti ai bancilor partenere, ai mediului academic, ai mediului de afaceri, membri ai Corpului Diplomatic și nu numai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.