Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Congres blitzkrieg la PNL. Nicolae Ciucă înscăunat pe repede înainte!? (surse)

F.P.
evz.ro
PNL

Supărările par a fi ireconciliabile în Partidul Național Liberal. Aproximativ 39 de organizații județene îi vor cere președintelui Florin Cîțu să își depună mandatul pentru a-l lăsa pe premierul Nicolae Ciucă să preia partidul.

Surse din PNL susțin că azi la venirea din vizita oficială din SUA în calitate de președinte al Senatului României, președintele Florin Cîțu va avea o întâlnire crucială cu cei 4 prim-vicepreședinți: Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu în cadrul căreia i se va cere să demisioneze.

Planul ar fi unul de ”rezolvare ultra-rapidă a problemei”: Consiliu Național în 3 aprilie și Congres extraordinar de alegeri a unui nou președinte în 10 aprilie și astfel înainde de Paștele Catolic dacă lucrurile merg cum au fost calculate PNL să îl aibă președinte pe premierul Nicolae Ciucă.

În cazul în care președintele Florin Cîțu nu va ceda solicitării se va Convoca Consiliul Național unde aceștia spun că dispun de asentimentul a 39 de organizații județene pentru a reuși convocarea Congresului Extraordinar.

De partea cealaltă se spune că lucrurile nu ar sta chiar așa și că actualul președinte ar dispune încă de destui șefi de organizații care să împiedice Operațiunea blitzkrieg de înscăunare a premierului Nicolae Ciucă.

Ambele tabere invocă sprijinul președintelui Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.