Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO – Continuă scandalul la congresul PPE: sindicaliștii protestează în fața politicienilor / 'Încalcă drepturile fundamentale!'

BNS
sindicaliști protest ppe

Blocul Național Sindical desfășoară joi dimineața o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre „practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română”.

„Blocul National Sindical desfășoară în aceste momente o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Complexului Expozițional Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română.

Protestul are loc ca urmare a ultimelor actiuni ale directorului general Valentin Stefan și față de atitudinea sa ostilă.

Managerul Poștei Române violează drepturi fundamentale de muncă ale salariaților! Acesta încalcă drepturile fundamentale ale muncii și ale lucrătorilor! În prezent, Valentin Ștefan reprezinta o pată pe obrazul PNL!

Ca organizație sindicală, nu vom tolera practici antisindicale în Poșta Română. Este nevoie de justiție socială pentru lucrătorii poștali!

Tot astăzi, astfel de acțiuni de pichetare ale BNS vor avea loc și la sediul Partidului Național Liberal (Modrogan 1) și la sediul C.N. Poșta Română (Dacia 140)”, transmit sindicaliștii.

Protestul apare în contextul în care și miercuri au avut loc proteste la congresul PPE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.