Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONSECINŢELE unei GLUME PROASTE - Funcţionari pakistanezi, suspendaţi după ce au făcut un selfie cu un bolnav de COVID-19

www.gulfnews.com
functionari pakistanezi selfie

Şase oficiali au fost suspendaţi şi plasaţi în carantină în sudul Pakistanului, unde pandemia de COVID-19 se răspândeşte rapid, după ce şi-au făcut un selfie cu bărbat care contractase noul coronavirus, au informat marţi surse administrative, citate de AFP, preluate de Agerpres.

Într-o fotografie, devenită virală, se poate vedea un grup de bărbaţi zâmbitori în jurul unui bărbat cu mustaţă, fără a respecta recomandările de distanţare socială. Doar doi dintre cei prezenţi, unul fiind pacientul, poartă o mască ... la nivelul bărbiei.

Selfie-ul a fost realizat într-o zonă de carantină de lângă Sukkur (sud), unul dintre principalele focare de COVID-19 din Pakistan, ţară în care bilanţul pandemiei a ajuns la 892 de cazuri de infectare şi la şase decese.

Citește și: Aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate și medicamente, ÎN PERICOL din cauza restricțiilor de circulație impuse la nivel mondiala

Pacientul "s-a întors recent din Iran", potrivit unei ordonanţe administrative - obţinute de AFP - care anunţă totodată "suspendarea cu efect imediat" a celor şase funcţionari şi plasarea lor în carantină "timp de 14 zile".

Rana Adeel, un oficial din Sukkur, a confirmat pentru AFP sancţiunile aplicate funcţionarilor, adăugând că pacientul era un politician local.

Potrivit AFP, în prezent există temeri puternice cu privire la o contaminare masivă în Pakistan, o ţară cu un sistem de sănătate extrem de precar, care se învecinează cu China - unde a apărut pentru prima dată COVID-19 - şi cu Iranul, unde bilanţul epidemiei de coronavirus se ridica marţi la circa 2.000 de morţi.

Luni, Pakistanul a autorizat mobilizarea puternicei sale armate pentru a încetini răspândirea noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.