Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier general PSD spune că Mutu și Bădulescu nu s-au bătut în Primărie: Și-au vorbit agresiv, dar s-au oprit acolo

cgmb_1

Consilierul general PSD Orlando Culea a declarat, joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că a fost de față la discuția dintre Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 și Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, în incinta Primăriei Bucureștiului, dar că aceștia nu s-au lovit, ci doar au discutat agresiv.

„Am fost de față la întreaga poveste. Nu a fost nicio bătaie, nu s-a atins nimeni. Într-adevăr, s-au încins spiritele, au avut o discuție mai aprinsă, s-au ridicat în picioare, însă acolo s-a oprit. Am fost de față și am căutat să aplanez conflictul. Oamenii și-au spus ce au avut pe suflet, pe un ton mai agresiv, într-adevăr, dar s-au oprit acolo. Și nu a fost nicio intervenție a poliției, într-adevăr, era poliție pe hol, Poliția Locală, însă nu a intrat nimeni în sala în care ne aflam”, a declarat consilierul general.

Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că nu a fost implicat într-o altercație cu viceprimarul Aurelian Bădulescu. „A fost o discuție mai aprinsă, nu altercație", a spus acesta.

Aurelian Bădulescu susține contrariul. „In lipsa argumentelor, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care a trebuit sa reacționez si m-am aparat. A iesit o incrancenare”, a declarat viceprimarul.

Pe de altă parte, consilierul general Marius Pavel a povestit la Antena 3 că Mutu și Bădulescu s-au lovit.

„Ne-am strâns la grupul PSD din cadrul Consiliului General, începând o discuție în contradictoriu între domnul primar și președinte interimar al PSD și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta. La un moment dat, domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă într-un acces necontrolat de nervi”, a spus Marius Pavel, consilierul general al PSD.

Și Gabriela Firea, primarul Capitalei, a spus că a avut loc un incident. „Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticlă de apă domnului Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Fac apel la domnul preşedinte Dragena să îşi ia bătăuşii din Consiliul General”, a spus aceasta.

Citește și: Niculae Bădălău explică fotografia în care apare alături de Paul Stănescu și Dumitru Buzatu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.