Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier PNL: Ionel Stoica să demisioneze, iar Clotilde Armand să publice dovada prezenței sale la muncă

Primaria Sectorului 1
Primaria Sectorului 1

Un consilier local PNL Sector 1 solicită, vineri, demisia coordonaturului serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica, după ce acesta a acuzat Digi 24 de interese ascunse în poveste cablurilor aeriene din Capitală. Liberalul Dinu Gheorghe cere și dovada activității consilierului și amintește de dosarul angajărilor fictive din Teleorman în care a fost condamnat Liviu Dragnea.

  • „Cei care nu învață din istorie sunt condamnați să o repete” spunea Winston Churchill. La primăria Sectorului 1 pare că se face doar comunicare politică și mult prea puțină administrație. Iar cetățenii așteaptă. Spitalele așteaptă. Școlile așteaptă. Spațiile verzi așteaptă. Cu toții așteptăm mult promisa primărie “de sticla” și administrație competentă. Dar până atunci, unii oamenii aduși de dna Primar Clotilde Armand se comportă ca și cum ar fi angajații personali ai primarului și nu lucrează in slujba cetățenilor.
  • Un astfel de personaj este Ionel Stoica, un jurnalist relativ cunoscut, adus cu surle și trâmbițe în funcția de Coordonator al Serviciului de Presă al Primăriei Sectorul 1. Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei și nici nu am observat o schimbare în sensul eficientizării modului în care Primăria comunică cu cetățeanul. Dar, surpriză! Aseară, încercând, probabil să își arate loialitatea totală, dl Stoica a uitat ca nu mai este jurnalist ci a devenit angajat al primăriei, plătit din bani publici și a scris repejor o postare în care îi ține isonul lui Armand. Atacă postul Digi24 și invocă relația mea cu cei de la Digi, sugerând că eu mă aflu în spatele unei emisiuni moderate de Cosmin Prelipceanu, care nu a fost pe placul dnei primar Armand. Firește că nu voi clarifica această elucubrație, pentru a nu-l scufunda pe dl Stoica, în mod suplimentar, în penibil.
  • În schimb, îi solicit d-lui Stoica să prezinte până la finalul zilei de astăzi dovezi clare cu privire la aluziile aduse și presupusa mea implicare în poziția postului Digi24 în problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1. Dacă nu, îl invit să își dea demisia. De nevoie desigur, că onoarea a pierdut-o deja. Îi solicit, de asemenea, dnei primar, să publice fișa postului pentru Coordonatorul Serviciului de Presă, raportul de activitate pe primele 5 săptămâni al domnului Stoica și dovada prezenței sale la locul de munca. Îmi aduc aminte revoltat de dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Acesta s-a finalizat cu mai multe condamnări, inclusiv a lui Liviu Dragnea, liderul PSD din acea perioadă, primită cu mare entuziasm de dna Primar. Sper că astfel de practici nu vor fi preluate în Primăria Sectorului 1.
  • Dna Primar Armand, v-am susținut pentru a face performanță și a îmbunătăți viața cetățenilor din Sector. Vă reiterez rugămintea, de această dată insistent, să lăsați PR-ul politic și să vă apucați de treabă! Răfuielile politice ar trebui să le purtați cu resursele personale, nu prin intermediul unor angajați plătiți din banul public, să ducă atacuri politice în numele dumneavoastră”, a scris vineri, pe Facebook, Dinu Gheorghe, consilier PNL Sector 1.

Un alt consilier local PNL Sector 1, Dan Podaru, comentează: „Bravo ! Asa trebuie reactionat! Nu mai putem tolera ipocrizia si falsul profesionalism. Coordonatorul serviciului de Presa trebuie sa raspunda pentru actiunile sale! Parca Dragnea...are o condamnare pentru ceva similar? Sau cum era ?”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.